Du store kineser for et klimaks!

Bryllupsfesten kan få et mindeværdigt højdepunkt, når brudeparrets eget festfyrværkeri stråler om kap med stjernerne.

Af Carsten G. Johansen

Hele dagen har brudens skønhed skinnet over selskabet, og I har strålet om kap fra jeres hædersplads ved festens bordende. Med en lille smule professionel hjælp kan jeres lykke oplyse hele himmelrummet over jeres lykke og jeres måbende gæster. Et festfyrværkeri kan være dén detalje, som hæver jeres bryllup over andre gode bryllupper – lidt tættere på skyerne.

– Der er noget magisk og enestående over det smukke fyrværkeri på den mørke himmel. Eksplosioner, klare farver, overraskende udviklinger – man kunne sige, det er et symbol på brudeparrets kommende tilværelse sammen, siger fyrværker Remi Bering fra Supreme Fireworks, der har bryllups-festfyrværkeri som et af sine specialer.

– Og så skaber festfyrværkeri altid en fantastisk stemning, for de fleste mennesker er bare fascinerede over det!

En positiv overraskelse

De fleste af os ser frem til at beundre sole, fontæner og raketter fare hen over himmelen nytårsaften, og vi venter med at tage hjem fra Tivoli, indtil vi har fået det sidste brag af en oplevelse med. Når der er fyrværkeri, har vi haft en ganske særlig aften.

Set i det lys er det besynderligt, at der ikke er fyrværkeri ved alle bryllupsfester!

Men heldigvis får flere og flere øjnene op for potentialet i at hyre en fyrværkerimester til at løfte festen en ekstra lille tand. Og vel at mærke uden at det slår bunden totalt ud af budgettet.

– Jeg kan høre, at mange mennesker tror, festfyrværkeri er hundedyrt. Men så kan vi heldigvis give dem en positiv overraskelse over, hvad vi kan tilbyde dem til en ganske beskeden omkostning, siger Remi Bering.

Fyrværkerimesteren planlægger festfyrværkeriet i tæt samarbejde med bruden og gommen, så det er muligt at få deres særlige ønsker med i det store himmel-lysshow.

Han tager sig af praktiske detaljer omkring festfyrværkeriet som sikkerhedsforanstaltninger, indhentelse af tilladelser og oprydning. Det eneste, brudeparret skal gøre på aftenen, er at lægge nakken tilbage – og nye forestillingen.

Brudgommens store surprise:

“Jeg havde i al hemmelighed arrangeret et fyrværkeri til vores bryllup. I ingen vidste noget om det – ikke engang min kommende hustru. Vi holdt vores bryllupsfest på en restaurant i Frederiksberg Have i København, og efter middagen bad jeg alle gæsterne om at trække ud i haven. Og så skal jeg ellers love for, at der var festfyrværkeri – det var helt vildt flot og fantastisk. Selvom det i dag er mange år siden, så siger vores venner og familie stadig, at vores bryllup var noget ganske særligt – de husker alle det flotte fyrværkeri. Så det ville jeg ikke have undværet.”

  • UDDANNET FYRVÆRKER

  • ERFARING MED PRODUKTION

  • KYNDIG RÅDGIVNING

  • SAMMENSTRIK DIN EGEN PAKKE

Supremefireworks er den største batterileverandør på hele sjælland

og i år tilbyder vi produkter fra

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen herunder, og så vender vi straks tilbage til dig.

Hvem er vi

Supreme Fireworks
CVR: 31248728

Her ligger vi

Tingstedvej 41
2640 Hedehusene